Bli en gaminginfluencer

Spelvärlden har växt explosionsartat de senaste åren. Allt fler börjar söka sig till gamingen, inte bara på grund av det uppenbart roliga i att spela spel, utan också på grund av den fantastiska gemenskap som denna värld har att erbjuda. Med detta kommer också att allt fler identifierar sig som gamers. Att vara en gamer har gått från något fult och något som många, speciellt den äldre generationen, sett ner på till att bli något som människor förknippar med en stor och viktig kunskap om datorer och en framtid inom en växande bransch. Detta gör att det finns en stor marknad för influensers inom denna bransch och att allt fler vill ha någon att se upp till och få inspiration av när det gäller allt från kläder och stil, till vilka spel man spelar. I den här artikeln lyfter vi därför några tips på vad man kan tänka på om man vill lyckas som influencer inom gaming.

Kläder

När det kommer till kläder handlar det mer om att hitta sin egen stil och ta reda på vad man själv tycker är snyggt snarare än att följa strömmen och olika trender. Att våga prova något nytt, till exempel att byta ut de ofta förekommande mjukisbyxorna och luvtröjan mot något lite mer uppklätt som ett set med snygga kjolar kan vara ett sätt att skaka om gamingvärlden lite. Genom att våga föra in nya stilar och sin egen stil, till exempel mer uppklädd med snygga kjolar eller klänningar, kommer man att ha större chanser att komma med något nytt som influencer och sticka ut. Självklart behöver man inte gå åt det mer uppklädda hållet utan kan sticka ut på andra sätt, till exempel genom kläder man designat själv eller tröjor med roliga tryck. Kort sagt, även om det inte är ett måste så är kläderna ett fantastiskt verktyg för att sticka ut och vara unik som influencer.

Våga vara retro

Allt eftersom spelindustrin blir äldre växer intresset för de spel som kom först och som nu har några årtionden på nacken. Att ge si gin i denna värld av retrospel kan vara ett sätt att locka stora skaror som influencer. Retrospel väcker minnen och känslor av nostalgi, vilket gör att de för så många är mer än bara ett spel. Att vandra bakåt genom gamingens historia kan därför vara ett sätt att väcka starka känslor och på så sätt ge ett innehåll som verkligen har betydelse för ens följare.

mts_wordx